You are currently viewing Galapremiär: En kväll för barnen till förmån för Barncancerfonden

Galapremiär: En kväll för barnen till förmån för Barncancerfonden

Fredag 22 september är det dags för premiären av En kväll för barnen i Norrköping, där näringsliv och privatpersoner bjuds in till att fördjupa sig i ämnet barn och cancer och tillsammans bidra till Barncancerfondens arbete att främja forskning och stötta drabbade. Kvällens konferencier är Pär Johansson.

Dörrarna till Flygeln öppnas fredagskvällen och innanför entrén väntar mingel, välkomstdrink och fotografering på röda mattan. I foajén finns Izabella ”Bella” Swartz som sjunger vackra toner, på plats i entrén finns också Barncancerfonden Öst som säljer armband till förmån för Barncancerfonden Öst och vi kan även se en stort tavla ”Bu För Cancer” som är målad av förskolebarn från Söderköping och en handgjord kruka, en av sitt slag som Reijmyre gjort specifikt för att auktionera ut den här kvällen.

– Idéen till att skapa den här kvällen föddes i ett möte med Barncancerfonden, som berörde djupt. Många tankarna kring barn och cancer väcktes samtidigt som jag såg en möjlighet att vi i Norrköping tillsammans kan göra något för att hjälpa till säger Annika Nyström Försäljningschef på Louis De Geer.

– Vi såg en stor möjlighet för Norrköping, kommunen, näringslivet och privatpersoner att gå samman och göra skillnad. I år lyfter vi ämnet kring barn och cancer. Vi tror och hoppas på att galan blir återkommande säger Natalie Kjellander på Let’s Paint.

På scen möter vi Magnus Sjödin från Barncancerfonden som berättar om det viktiga arbete dom gör och forskningen, vi möter även Britt Marie Frost läkare och forskare som berättar om sitt arbete. Östergötlands sjukhusclowner Vanilla Karlsvärd & Lina Österlund är också på plats.

Huvudsyftet med kvällen är att utbilda i och beröra det tunga ämnet barncancer och att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete. Men kvällen ska också sprida glädje och hopp vilket vi ser i de vackra uppträdanden på scen från bland annat Andreas Lundstedt med ett axplock från sin konsert Freedom – the music of George Michael.  Joyvoice och Izabella ”Bella” Swartz är två ytterligare akter som är med på scen under kvällen. Stråkkvartett från Norrköpings Symfoniorkester medverkar under kvällen och en lokal barnkör som tolkar bland annat Goliat av Laleh.

Det pågår en auktion både online sen en vecka tillbaka via PS Auction och live på scen med tjänster och objekt från bland annat lokala aktörer som är med och bidrar genom att auktionera ut deras produkter, intäkterna för auktionerna går oavkortat till Barncancerfonden. Det är på scen live som man kan buda på bland annat tavlan ”Bu För Cancer” och en unik framtagen version av vasen Ebba från Reijmyre Glasbruk framtagen för En kväll för barnen med färgdirektiv från Tomas Sandell.

Hemsida: En kväll för barnen | Louis De Geer, Konsert och kongress i Norrköping
Instagram: En kväll för barnen ❤️ (@enkvallforbarnen) • Foton och videor på Instagram
Auktioner: Välgörenhetsauktion för Barncancerfonden inför galan “En kväll för Barnen” – Auktioner online – Nätauktioner & Konkursauktioner | PS Auction:

Kontaktpersoner:
Natalie Kjellander natalie@lets-paint.se 0706641568
Annika Nyström annika.nystrom@ldgab.se  0730202729