Om Affärsstaden

Affärsstaden är regionens ledande affärsmagasin. Ett magasin som lyfter fram alla aspekter av vårt näringsliv, som ger dig såväl intressanta personporträtt som övergripande trender och intressanta reportage.

Affärsstaden har en hög ambitionsnivå och siktet inställt på att vara relevant för läsarna både på nätet och i magasinet. Vår ambition är att spegla såväl de mindre som större företagen i vår region. Vi lyfter fram människorna både i och bakom företagen och vi vill visa på allt det som driver vår region framåt.

Med Affärsstaden når du som annonsör ut till en intressant och köpstark målgrupp med intresse för näringsliv och affärer. Du når dom elva gånger om året, och du når dem när de verkligen har tid att läsa. På tåget, vid flyget, på olika konferensanläggningar, under lunchen i centrala staden osv. Dessutom via posten till ca 3500 företag i regionen. Följ oss i print och på web, alltid med intressanta artiklar om regionens näringsliv och personligheter. Efter fem år ser vi fortfarande en ökning av antalet annonsörer, och responsen från läsarna är inspirerande.

Affärsstaden ingår i HKM Publishing som har gett ut tidningar sedan 1994. Alltid med hög redaktionell kvalitet, god design, samt fokus på läsaren. I Örebro län har man en särställning, med en mängd egna titlar och över 40 utgåvor per år, man har dessutom verksamhet och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och i Dublin, Irland.

Här i regionen möter du oss främst genom våra säljare i Linköping och i Norrköping.

Vår redaktion och våra skribenter är alltid på jakt efter nya uppslag, så har du ett tips är det bara att höra av sig till​

info@affarsstaden.se