You are currently viewing Ny styrelse i Bonnorpen AB
Ny styrelse i Bonnorpen AB

Ny styrelse i Bonnorpen AB

För att möta framtiden och ta Bonnorpen-koncernens bilhandelsrörelser och fastighetsförvaltning till nästa nivå, presenteras nu förändringar i styrelsen för moderbolaget Bonnorpen AB. Ronny Mårtensson är vald till ny ordförande och Johanna Palmér är vald till ny ordinarie ledamot.

Styrelsens sammansättning

Ronny Mårtensson, ordförande.
Ronny kommer närmast ifrån posten som vd för Åtvidabergs Sparbank och har lång erfarenhet av finansierings- och fastighetsfrågor. Ronny arbetar nu med företagsutveckling i eget bolag. Han är också ordförande i Inredningshuset Ossmin AB och ledamot i Wilzéns Bygg AB.

Johanna Palmér, ledamot.
Johanna är mångårig före detta vd för Östsvenska Handelskammaren och arbetar idag som styrelseproffs och föreläsare inom ledarskap, omvärldsanalys och styrelsearbete. Hon är bland annat del av styrelsen i Lundbergs Fastigheter och Länsförsäkringar Östgöta.

Staffan Johansson, ledamot.
Staffan har bakgrund från som vice vd på Östgötatrafiken och är idag vd för ArbetshälsaGruppen med bolagen PÅVERKA NU, Arbetshälsa och AHG Redovisning. Han har lång erfarenhet av företagsledning både i större och mindre företag och organisationer.

David Burman, vd, ägare och ledamot.
David Burman har 25 års erfarenhet av bilbranschen och fastighetsförvaltning och är ägare av Bonnorpen-koncernen sedan 2001.

 

För frågor, kontakta:

David Burman, vd, 070-424 63 71
Ronny Mårtensson, ordförande, 0702-086 007

Om Bonnorpen-koncernen

Bonnorpen AB är moderbolag till David Burmans bilhandel och fastighetsförvaltning. Bilhandeln innefattar BilByter, FordStore och Autopartner som är verksamma i Linköping och Norrköping och arbetar med varumärkena Hyundai, Nissan, Maxus, Citroen, Suzuki , Mitsubishi DS  och Ford. Inom fastighetsförvaltningen finns hyresgäster som Mekonomen, Dekra, Anicura, Besikta och Carspect.

Källa: www.bilbyter.se