You are currently viewing Hemmakväll öppnar ny konceptbutik hos Castellum
Hemmakväll öppnar ny konceptbutik hos Castellum

Hemmakväll öppnar ny konceptbutik hos Castellum

– Det är fantastiskt roligt och extra sporrande för oss i Norrköping att vara först ut med etableringen av en Hemmakvällbutik i hela Castellumbeståndet, berättar Cecilia S Aldén, Affärsområdeschef på Castellum i Norrköping.

Under kvartal 1 2019 öppnar Hemmakvälls nya konceptbutik full av lösgodis och andra godsaker i närheten av biografen och i direkt anknytning till shoppinggalleriorna i Norrköping.

– Nu kan man nästan ta spårvagnen rakt in i godisbutiken, säger Jaana Thorén, marknadsansvarig på Hemmakväll. Den nya butiken öppnar där människor ständigt rör sig och det är det strategiska läget som föranleder flytten. En optimal placering av en Hemmakvällbutik är där det rör sig mycket människor, eftersom försäljningen är mer driven av impulshandel än destinationshandel. Därför är det extra viktigt för oss att vi finns där våra kunder finns, oavsett om de ska ta spårvagnen, shoppa eller gå på bio, fortsätter Jaana.

Den befintliga butiken stänger under januari 2019 och den nya öppnar februari/mars. Den nya affärsinriktningen innebär att Hemmakväll konsekvent ser över sina affärslokaler och deras läge, då både konsumtionsmönster och inköpstillfälle har förändrats. Det nya läget i Norrköping är helt i linje med Hemmakvälls nya etableringsstrategi kring att finnas på platser med starkt kundflöde där kunder kan spontanhandla on the go.

Fastigheten Spiran, med sina drygt 8000 kvm kontors- och butikslokaler, fylls kontinuerligt med nya verksamheter. Under året har redan Aditro Shared Services, Region Östergötland, Militärträning/Hit Zone, Espresso House och Hyresbostäder flyttat in.

Källa: www.castellum.se