You are currently viewing DOSPACE öppnar Nova Konferens i  Mjärdevi
Konferens på DOSPACE

DOSPACE öppnar Nova Konferens i  Mjärdevi

DOSPACE är glada när de meddelar att de, i samarbete med Mannersons Fastigheter, kommer att lansera en helt ny konferensanläggning i hjärtat av Mjärdevi Science Park i Linköping. Konferensanläggningen Nova, som öppnar den 1 februari 2024, kommer att erbjuda en unik mötesplats för företag och organisationer i alla storlekar.

”Vi tror på inspirerande platser där människor kan mötas och samarbeta. Nova blir den elfte platsen där vi erbjuder konferens vilket är helt i linje med vår vision att bli en stark svensk aktör inom området”, säger Niclas Söör, VD på DOSPACE.

Anläggningen kommer att erbjuda åtta konferensrum i olika storlekar, med plats för allt från mindre grupper på sex personer till stora sammankomster på upp till 80 deltagare. För de som önskar arrangera större evenemang finns även en lounge som rymmer upp till 200 personer, perfekt för mingel och nätverkande både på och utanför kontorstid.

Alla konferensrum är utrustade med modern teknik, inklusive skärmar och projektorer, och vissa rum är särskilt anpassade för videomöten. I loungen finns en storbildsskärm och ljudanläggning för att möjliggöra live streaming och andra typer av presentationer.

Inredningen är klassisk med en modern twist. Mat och dryck kommer levereras av Linköpings främsta cateringleverantörer. Kvalitén på Nova Konferens skall vara genomgående hög. Fastighetsägaren Mannersons har investerat för att skapa en miljö som är både funktionell och inbjudande.

DOSPACE och Mannersons Fastigheter ser fram emot att välkomna alla till sin nya konferensanläggning i Linköping, och tror att denna anläggning kommer att bli en viktig del i att stärka Linköpings position som en ledande stad för innovation och entreprenörskap.

För mer information, vänligen kontakta:
Niclas Söör, niclas@dospace.se , 070 335 4640
Cathrin Ferraro, cathrin.ferraro@mannersons.se , 070 831 30 45

Om DOSPACE:

DOSPACE är ett coworkingföretag med rötter i Linköping som erbjuder flexibla arbetsplatser i Linköping, Norrköping, Gävle, Jönköping och Örebro. Grundat av Niclas Söör har företaget som mål att skapa en awesome arbetsplats med gemenskap, inspiration och tillväxt för alla sina medlemmar, från frilansare till stora företag.