You are currently viewing Sparbankskalaset – en Vadstenafest för alla
De ser fram emot att spela på Sparbankskalaset! ”Värsta Bästa Bandet” är ett gäng från Mjölby som frontas av Robin Carlsson och Ingela Svensson.

Sparbankskalaset – en Vadstenafest för alla

Bank och stadsfest? Visst hör det ihop! I alla fall i Vadstena. Lördagen den 20 augusti arrangeras nämligenSparbankskalaset – en festlig familjedag i Vadstena för alla som vill vara med.

– Vi hoppas att det kommer massor med folk. Sparbankskalaset är den första större Vadstenafest som vi arrangerar sedan pandemins restriktioner släppt. Folk vill träffas och ha trevligt tillsammans. Att vara en personlig och nära bank är ju vårt signum. Vi återgår till att arrangera lokala evenemang och kommer att göra det i stor omfattning, säger Mikael Engdahl, vd för Vadstena Sparbank.

Sparbankskalaset i Vadstena bjuder på en mängd happenings för både stora och små utmed Storgatan, på torgen och i Hamnparken. I samarbete med ett tiotal lokala föreningar arrangeras en mängd olika aktiviteter, vilket är upp till var och en av föreningarna att utforma. Det bjuds på fika och fiskdamm och alla barn som vill får åka en tur med rundturståget som stannar vid både Rådhustorget och Vadstena Gamla Teater.

Från en uppbyggd scen på Rådhustorget serveras underhållning av flera lokala artister, för såväl barn som vuxna. Festligheterna pågår under hela lördagen, från förmiddag till sena kvällen då ”Värsta Bästa Bandet” avslutar på bästa sätt.

– Vi gör det här för Vadstena, för att både invånare och lokala butiker och näringsliv ska ha glädje och nytta av det. Vi delar med oss av det vi kan för att ha en levande bygd. Det är en självklar inriktning i vårt breda samhällsengagemang, säger Mikael Engdahl.

 

Källa: www.vadstenasparbank.se