You are currently viewing Nya möjligheter för innovativa bolag i Linköping
Nya möjligheter för innovativa bolag i Linköping

Nya möjligheter för innovativa bolag i Linköping

I Mjärdevi Science Park kommer Bergenstråhle & Partners i augusti att öppna sitt sjunde kontor. Bergenstråhle har sedan tidigare kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Värnamo, Karlstad och Borlänge. Bolagets vd, Peter Friedrichsen, ser fram emot möjligheterna en etablering i Linköping medför:

– På Bergenstråhle har vi under lång tid fokuserat på att jobba i nära kontakt, och tillsammans, med våra kunder för att skapa högsta möjliga värde. Linköping – Norrköping är en region som har väldigt stor potential och vi är övertygade om att regionens innovativa bolag kommer kunna ta sina affärer till nya höjder med hjälp av våra tjänster. Det finns en anledning till att en av sju svenska vinnare av Red Herring Europe och 20 % av bolagen på årets 33-lista är kunder till Bergenstråhle, säger Peter Friedrichsen, vd, Bergenstråhle & Partners.

Regionen är dock inte ny för Bergenstråhle & Partners, de har verkat i regionen i flera år. Förutom en kundbas har de också andra åtaganden. Bland annat sponsrar de varje år Linköping Universitets LiU Game Conference.

– Bergenstråhles expertkunnande och erfarenhet inom värderingar av IP och strategi kommer att tillföra Linköpingsregionen kommersiell styrka. Linköping är ett kluster av nystartade tech-bolag som ofta går ut på den globala marknaden i ett senare skede. Här kommer Bergenstråhles förmåga och nätverk att stötta tech-bolagens utveckling och hjälpa dem maximera sin return on innovation säger Peter Friedrichsen, vd, Bergenstråhle & Partners

Bergenstråhle & Partners är en ledande svensk IP-byrå som specialiserat sig på att hjälpa innovativa företag att identifiera, kontrollera och strategiskt hantera sina viktigaste immateriella tillgångar och utveckla dem till konkurrensfördelar. Bergenstråhle hjälper sina kunder att maximerar deras return on innovation.

 www.bergenstrahle.se