You are currently viewing Goody Sweden AB och Tipe Produkter AB inleder unikt samarbete
Goody Sweden AB och Tipe Produkter AB inleder unikt samarbete

Goody Sweden AB och Tipe Produkter AB inleder unikt samarbete

Två av reklamgodisbranschens mest framstående spelare, Goody och Tipe, inleder progressivt samarbete för att accelerera revolutionen i reklamgodisbranschen. Tillsammans kommer bolagen kunna öka fokus på och göra stor skillnad inom miljö och hållbarhetsarbetet samtidigt som kunderna får bästa möjliga produkt och service. Dels kommer de att addera en resurs som enbart fokuserar på miljö- och kvalitetsfrågor. Man kommer nu också kunna ha två anläggningar som servar kunderna på det respektive bolag är bäst på. En industriell del för att uppnå bästa och mest rationella tillverkning av de vanligaste reklamgodisprodukterna. Samt en anläggning som kan fokusera på manuell och halvautomatisk produktion som är flexibel och med snabba leveranser. Även vara en kreatör och bollplank för kunder när det gäller nya produkter och projekt.

Samarbetet möjliggör därtill en ytterligare nivå av investeringsmöjligheter som kommer att möta morgondagens krav inom förpackning, print, förädling och konfektyr och skapa branschledande utbud genom till exempel egen chokladtillverkning och investeringar i maskinpark.

– Vi märkte direkt i vår dialog hur lika vi är och tänker, så varför inte dra ännu större nytta av det och varandra. Med våra unika spetskompetenser, driv och vilja att förändra kommer vi nu kunna ge våra kunder bättre produkt samtidigt som vi skapar skalfördelar oss emellan som kommer göra riktigt stort avtryck på marknaden, säger Daniel Drott, Sales Manager på Goody.

Tipe Produkter, som firar 70 år i år, är en framstående familjeaktör på den svenska och norska reklamgodismarknaden och drivs numera av tredje generationen. De har en produktionskapacitet och kompetens som sträcker sig från så väl tryckeri och paketering till egen produktion av choklad i Belgien.

Goody Sweden AB är en nystartad uppstickare med ett grundarteam som har lång erfarenhet inom förpackning, konfektyr och marknadsföring. Goody har utmärkt sig på marknaden genom handplockade rekryteringar med unik branscherfarenhet samt personlig och effektiv service i fokus, allt för att skapa maximalt kundvärde.

– Tipe har tillsammans med Goody en unik och bred kompetens vad gäller produktion, innovation, marknadsföring och kundvård. Vi är övertygade om att vi tillsammans ska kunna möta större aktörer, växa på marknaden och ge en helt ny nivå av kundupplevelse, säger Robert Jönsson, VD för Tipe Produkter AB.

Tillsammans kommer Tipe Produkter AB och Goody Sweden AB bli en komplett leverantör av konfektyr till företag som med stor och bred expertis kan tillgodose varje unikt tillfälle, och mer därtill, med kunden i ständigt fokus.

För mer info om samarbetet mellan Tipe Produkter AB och Goody Sweden AB:
Robert Jönsson, VD, Tipe produkter AB, 070 750 45 41, robert@tipe.se
Mikael Huljebrant, VD, Goody Sweden AB, 070 813 44 77, mikael@goody.se
Daniel Drott, Sales Manager, Goody Sweden AB, 073 411 33 00, daniel@goody.se

https://goody.se/