Dubbelt upp för XLENT i Östergötland
Dubbelt upp för XLENT i Östergötland

Dubbelt upp för XLENT i Östergötland

XLENT förvärvade Vitec Veriba AB i juli 2016 och etablerade därigenom verksamhet i Östergötland med ett kontor och sex anställda. Sedan dess har verksamheten fördubblats på flera sätt. XLENT har nu kontor i både Linköping och Norrköping, dubbelt så många anställda och dubbelt så många kunder.

”Vi fortsätter att utöka vår verksamhet och upplever att det finns ett stort intresse och uppskattning på marknaden för vårt erbjudande.”, säger Ove Svensson, Partner på  i Östergötland. XLENT har kompetens inom affärssystem, Oracle PL/SQL och Forms and Reports, Java och .Net och webbutveckling.

En stor del av verksamheten består av åtaganden där XLENT supportar, förvaltar och  vidareutvecklar system inom ekonomi, distribution, produktion, lager och media.

”Under året har vi anställt utvecklare och projektledare och vi fortsätter att utöka verksamheten med fler kompetenta kollegor. Det har varit ett intressant och roligt år med många intressanta möten med nya och tidigare kontakter.” säger Ove.

XLENT Consulting Group är ett nordiskt strategi- och IT-konsultbolag som fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att öka affärsvärdet i sina kund- och affärsrelationer.