Affärsstaden erbjuder en spännande säljroll med stort eget ansvar och med potential att utvecklas.

Affärsstaden erbjuder en spännande säljroll med stort eget ansvar och med potential att utvecklas.

Arbetsuppgifter

Som säljare för Affärsstaden så kommer ditt uppdrag bestå i att utveckla befintliga kunder samt aktivt kartlägga och bearbeta nya kunder inom Östergötland, i synnerhet Linköping med omnejd. Du är mycket aktiv i olika nätverk för att skapa relationer som kan leda till potentiella affärer.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning, gärna inom media och kanske till och med digital media. Vi tror att du drivs av att skapa och utveckla relationer som i förlängningen leder till affärer. Du är representativ och har förmågan att hantera olika personligheter och människor. Du är socialt säker och skapar förtroende hos nya kontakter. Du måste vara verksamhetsintresserad och ha förmågan att hjälpa våra kunder att förstå värdet av att arbeta med AffärsstadenDu använder sociala medier med självklarhet och har mycket goda kunskaper i svenska, B-körkort är ett krav.

Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant, vänta inte! Skicka din ansökan redan idag.Vi vill att du i din ansökan har med:

En kort bakgrund om dig själv

Två saker du hoppas få ut av rollen på Affärsstaden

Tre anledningar till varför du vill arbeta hos oss

Du kan läsa mer om oss på www.affarsstaden.se Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Weléen på Great Business Group Sweden AB som är vår rekryteringspartner, mobil 0706-10 70 10, mikael.weleen@greatgroup.se www.greatgroup.se Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Affärsstaden

Affärsstaden är regionens ett ledande affärsmagasin. Ett magasin som lyfter fram alla aspekter av vårt näringsliv, som ger dig såväl intressanta personporträtt som övergripande trender och intressanta reportage. Affärsstaden ingår i HKM Publishing som har gett ut tidningar sedan 1994. Alltid med hög redaktionell kvalitet, god design, samt fokus på läsaren. I Örebro län har man en särställning, med en mängd egna titlar och över 40 utgåvor per år, man har dessutom verksamhet och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Helsingborg och i Dublin, Irland.

 

länk till ansökan