You are currently viewing Ny VD för Zugma
Mikael Laweby

Ny VD för Zugma

Mikael Laweby, ny VD för Zugma med start 1 april 2021.
Zugma fortsätter sin expansion med att ta in Mikael Laweby som VD. Zugma är en digital, automatiserad matchningsplattform för arbetsgivare och arbetssökande. Den enda i sitt slag! Zugma erbjuder ett modernt och användarvänligt digitalt matchningsverktyg. Det är till för både den arbetssökande och för det rekryterande företaget, inga mellanhänder. Arbetsgivare kan ta en direktkontakt med potentiell arbetstagare, dvs förkortad arbetsgång och smidigare arbetssätt.
Mikael Laweby har via sitt egna företag Koching AB och sin bifirma Laboris – leder dig mot nya mål, ca 10 års arbete med lång och senior erfarenhet från jobbcoaching och karriärväxling. Denna erfarenhet tillsammans med att Mikael har jobbat som rekryterande chef, gör att Mikael har den kunskap om bemanning och han har sett behovet av bättre matchning.
– Jag är oerhört stolt och tacksam över att få förtroendet att leda Zugma. Jag kommer fortsätta att driva arbetet med att befästa vår position som den ”nya tidens jobbmatchning” säger Mikael Laweby, VD – Zugma

Källa: www.zugma.se