You are currently viewing Labatus flyttar till Ebbepark
Bengt Östensson, CFO,  Niclas Edoff,  Account Manager och Peter Paunonen, CEO  framför entrén till Spektrum

Labatus flyttar till Ebbepark

Den nya byggnaden Spektrum i Ebbepark fylls på med spännande företag. Den 1 december flyttar it-bolaget Labatus in i sin nya lokal på plan 1. Labatus har funnits i olika konstellationer sedan 2005, senast som en del i Eurofins under namnet Eurofins Digital Testing. Från 1 oktober är de fristående och återtog i samband med det sitt ursprungliga namn Labatus. De erbjuder framför allt analys och tester av mjukvara. Företaget har idag 15 anställda och letar efter ytterligare utvecklare med testkompetens.

-Vi gör nu en nystart för Labatus och tycker då att Ebbepark passar oss jättebra.  Att det finns nya företag i coworking space och etablerade företag i samma byggnad känns kul och passar oss. Mixen av gröna företag och teknik ser vi också som en spännande framtid vi vill vara del av, säger Peter Paunonen, vd Labatus.

-Det är jätteroligt att få välkomna Labatus till Spektrum och Ebbepark. Spektrum är skapat för dynamiska möten och där ser jag att Labatus kommer att bidra med både spännande verksamhet och intressant kompetens i mixen av företag i parken, säger Ulrika Backlund, chef Marknad och Uthyrning på Sankt Kors.

 

Källa: www.sanktkors.se

Foto: Caroline Danielsson