ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM
ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM

ICA STORSATSAR I EKHOLMEN CENTRUM

Det nya avtalet innebär en storsatsning i butiken; utökad färskvarudisk med ny manuell köttdisk, grönsaksavdelning med större sortimentet av ekologiska och närodlade produkter, ny inredning, ny pantstation och ny förbutik. Dessutom byts alla kylar och frysar ut till nya som ska drivas med miljövänligt drivmedel. Ombyggnationen har påbörjats och butiken kommer att stå färdig till påsk 2018.

— Vi är väldigt glada över att ICA satsar på butiken och delar vår vision om att Ekholmen Centrum ska bli Linköpings bästa matdestination. Tillsammans med våra hyresgäster fortsätter vi att utveckla handelsplatsen för att tillgodose kundernas framtida behov, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef Agora.

Ekholmen Centrum har tre stora ankarhyresgäster (ICA, Willys och Systembolaget) som alla under året förlängt sina avtal, ökar ytorna och investerar i butikerna som ett resultat av utvecklingsarbetet i Ekholmen. Centrumet har dessutom redan tidigare ett brett serviceutbud av livsmedel, kemtvätt, frisör, skönhetssalong, gym, apotek, sko- och nyckelservice.

För information:

Catarina Löfgren, affärsområdeschef, catarina.lofgren@agoraretail.se, +46 76 773 99 00 Peter Gullberg, förvaltningschef, peter.gullberg@agoraretail.se, +46 70 230 60 11

 

För ytterligare information vänligen besök www.agoraretail.se