Första spadtaget i attraktiva Vasastaden
Första spadtaget i attraktiva Vasastaden

Första spadtaget i attraktiva Vasastaden

Linköping har stor brist på mindre bostadsrätter med centralt läge. Nu drar ett nytt projekt igång mitt i Vasastaden, en av Linköpings allra hetaste och mest attraktiva stadsdelar. Det är det relativt nybildade företaget Astate Fastighetsutveckling AB, som nu satsar på att motsvara en allt ökande efterfrågan.

– Jag har verkat i branschen sedan 1980-talet och sett min stad utvecklas på ett spännande sätt. Och de tio senaste åren som marknadsområdeschef för Riksbyggen Öst har gett mig en ovärderlig inblick i vad Linköping behöver. Därför var det otroligt glädjande att vi på Astate Fastighetsutveckling AB kom över den här tomten med ett av stans bästa lägen, där vi nu med egen personal bygger 23 yteffektiva lägenheter, 1-3 rum och kök med rymliga balkonger. Vi satsar också på en grönskande gemensam uteplats och laddstolpar för elbilar för en hållbar livsstil, säger Anders G Jacobson, vd på Astate Fastighetsutveckling AB

Elias Aguirre inviger projektet

Första spadtaget genomförs på fredag klockan 10 och får en extra festlig inramning i och med att samhällsbyggnadsnämndens ordförande Elias Aguirre håller tal och inviger projektet. Gästerna kommer även att bjudas på mer information om brf Banérgatan 19 och fika.

 

 Astate Fastighetsutveckling AB bildades 2016 – en fri, kreativ och samtidigt erfaren aktör som bidrar till Linköpings och regionens fortsatta utveckling. Visionen är att skapa precis det där boendet som människor drömmer om. Brf Banérgatan 19 är bara början. Företaget siktar vidare mot nya, intressanta projekt på en spännande och lovande marknad.

Välkommen på första spadtag

Tid: Fredag 5 maj klockan 10-10.45

Plats: Banérgatan 19, Linköping

Program: Bland annat tal av Elias Aguirre, samhällsbyggnadsnämndens ordförande och Anders G Jacobson, vd på Astate AB. Information om projektet.

 

För mer information, kontakta gärna:

Anders G Jacobson, vd på Astate Fastighetsutveckling AB. Mobil: 0703-66 60 69. Mail: anders@astate.se