You are currently viewing Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts
Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts

Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts

Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts

För 135 år sedan när järnvägen kom till Mjölby insåg staden behovet av ett hotell. Kort därefter öppnades Mjölby Stadshotell – en byggnad med historia belägen mittemot järnvägsstationen. Än idag ligger Mjölby Stadshotell på samma plats och är en viktig knutpunkt med närhet till Linköping, Vadstena, Mantorp Park och andra välbesökta destinationer i regionen.

– Vår ambition är att vara förstahandsvalet för alla som behöver ett boende i Mjölby med omnejd. Vi ser fram emot att dela erfarenheter med övriga medlemshotell och tillsammans utveckla vårt erbjudande inom service, kvalitet och miljö, säger Markus Höglund, vd på Mjölby Stadshotell.

Mjölby Stadshotell har 73 rum, möteslokaler, gym och bastu. Under måndag till fredag serveras lunchbuffé i samarbete med flera lokala lantbruk och livsmedelsproducenter. Vardagskvällarnas after work-erbjudande har gjort hotellet till en naturlig mötesplats för såväl Mjölbybor som hotellgäster.

– Hotell som Mjölby Stadshotell förkroppsligar mycket av det som Best Western Hotels & Resorts står för; det personliga i kombination med ett stort lokalt engagemang. Vi är jätteglada över att välkomna Mjölby Stadshotell till Best Western-familjen och därmed stärka vårt erbjudande av unika hotell i regionen, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Källa: www.mjolbystadshotell.se