You are currently viewing Flyg direkt från Linköping City Airport till Östersund och Åre
Åre_kabinbana

Flyg direkt från Linköping City Airport till Östersund och Åre

Flygresan är öppen för såväl affärs- som privatresenärer, men lämpar sig framför allt för företag som planerar en konferens- eller gruppresa och som värdesätter ett snabbt, smidigt och unikt resande.

Åre – Sveriges mest exklusiva skidparadis

I Åre erbjuds man fantastiska skidupplevelser, pister i världsklass, ett mysigt centrum med trevliga butiker, caféer och restauranger. Därtill finner man högklassigt boende, i en unik miljö med en mängd spännande och äventyrliga aktiviteter.

Tre flygavgångar under mars månad 2016

Resan sker med direktflyg från Linköping City Airport till Åre och är planerad att genomföras vid tre tillfällen under mars 2016; 10-13/3, 13-17/3 samt 17-20/3. Resan tar 1h och 25 min och avgår kl 09.00 från Linköping med återresa från Östersunds flygplats kl 17.00. Tiderna är anpassade för maximalt utnyttjande av tid, vilket ger resenärerna möjlighet att redan vid lunch utresedagen vara redo för konferens eller ombytta för pistern.

Komplett konferens- och resepaket

Linköping får en unik position på Sveriges flygkarta, med egna avgångar direkt till Sveriges största vinter- metropol, oavsett om man reser i grupp eller individuellt är det ett skidpaket som har det mesta.

I konferensresan ingår bl a flyg t/r, busstransfer från Östersund till Åre, boende på Holiday Club Åre, helpension, konferensrum. I Leisurepaketet ingår flyg, transfer, boende med frukost, entré till upplevelsebadet m m.

Källa: www.lingmerths.se