Ahlsell har tecknat avtal om att anlägga en helt nybyggd butik på Tornbyområdet i Linköping. Bygget pågår för fullt och invigning planeras till februari 2018.

Ahlsells satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter.

Den nybyggda butiken i Linköping blir nästan 5000 kvm och därmed en av Ahlsells största i Sverige. Förutom butik kommer lokalen också att inrymma kontor för cirka 50 säljare.

Sammanlagt har Ahlsell över 200 butiker i Norden.

Den nybyggda butiken erbjuder våra professionella kunder ett brett sortiment inom VVS, EL, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning från våra teknikspecialister.

Linköping befinner sig i en spännande och expansiv fas. Staden växer, näringslivet utvecklas, och stora samhällsbyggnadsprojekt planeras. Linköping har tillsammans med Norrköping och övriga omkringliggande kommuner förutsättningar för en stark tillväxt framöver.

– För att kunna möta våra kunder och deras behov på bästa sätt i framtiden är det en självklarhet för Ahlsell att stärka vår lokala närvaro och satsa ytterligare resurser på en ort som Linköping, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige AB.

 

Vi hälsar befintliga och nya kunder välkomna till invigningen i februari 2018!

 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Magnus Johansson, Regionchef öst, tel 011-215890, e-post magnus.johansson@ahlsell.se