XLENT förstärker teamet i Linköping
XLENT förstärker teamet i Linköping. Bild: t.v. Mikael Wrang, t.h. Anders Lothigius.

XLENT förstärker teamet i Linköping

XLENT förstärker teamet i Linköping

Mikael har jobbat inom IT-branschen sedan 1997 i olika typer av roller och kommer senast från Storbildsfabriken i Sverige AB där han suttit som vd i 7 år.

– Jag brinner för att utveckla processer och affärsmodeller där ett bra IT-stöd ofta är en direkt avgörande framgångsfaktor. Det känns väldigt inspirerande att börja på ett företag med tydligt entreprenörstänk, bred kompetensprofil och platt organisation. Jag har redan upplevt en stark ”vi”-känsla och en öppenhet kring kunder, affärer och lösningar vi kan leverera. Ser fram emot att samarbeta med många kompetenta medarbetare! säger Mikael.

Mikael är född och uppvuxen i Linköping och idrott är ett stort intresse, främst squash, innebandy och hockey. Resor och mat är gemensamma intressen inom familjen och varje år tillbringas några veckor i någon kulinarisk del av världen som inte besökts ännu.

Anders Lothigius, partner och konsult på XLENT Öst har jobbat med Mikael tidigare under slutet av 90-talet och säger så här om Mikaels anslutning till teamet:

– Det är fantastiskt roligt att få jobba tillsammans med Micke igen. Hans erfarenhet och kompetens förstärker och kompletterar oss på ett mycket bra sätt.

Bild: t.v. Mikael Wrang, t.h. Anders Lothigius.

Källa: www.xlent.se