You are currently viewing We Consulting går samman med IKKAB
We Consulting går samman med IKKAB

We Consulting går samman med IKKAB

We Consulting, en av Sveriges främsta specialister inom telekomtjänster, fortsätter sin expansion och går samman med IKKAB, en snabbväxande och ledande teknikkonsult med fokus på kvalificerade elingenjörstjänster. Det innebär att Maintrac- koncernen med Sobro som huvudägare växer ytterligare inom telekom. Tidigare i år Gick Sobro in som huvudägare i de två bolagen Maintrac och We Consluting. Och genom den här sammanslagningen skapas en stark aktör inom telekom, fastighet, industri och infrastruktur. Tillsammans får bolagen cirka 280 medarbetare fördelade på 19 orter i Sverige och Norge. Den totala omsättningen är cirka 370 miljoner.

– Tillsammans med IKKAB tillför vi nya och strategiska affärsvärden för våra energibolagskunder. Genom sammanslagningen har vi nu en kraftfull teknikkonsultorganisation med spjutspetskompetens inom både telekom och energi. Vårt samhälle utvecklas snabbare än någonsin och då krävs en robust och framtidssäkrad infrastruktur såväl nedgrävd, i luften som inom våra fastigheter och industrier. Det är inspirerande att vi nu tillsammans med våra kunder kan vara med och bygga en hållbar och lönsam framtid, säger Pierre Wallgren, VD för We Consulting.

– IKKAB och We Consulting är en spännande kombination av två starkt kompletterande verksamheter. Vi kommer nu att kunna expandera vårt erbjudande med nya kontor på ytterligare åtta orter och accelerera vår satsning inom fiber, säger Stefan Svahn, VD för IKKAB.

– Vi har ett långsiktigt engagemang i Maintrac-koncernen. Det här är ytterligare ett steg på den spännande resa vi har framför oss. Vi ser verkligen fram emot hur bolagen kommer utvecklas, säger Ragnar Söderberg, styrelseordförande i Sobro AB.

Källa: www.we-consulting.se, www.maintrac.se