You are currently viewing Vd för företagsinkubatorn LEAD slutar
Christian Berger, vd för företagsinkubatorn LEAD slutar

Vd för företagsinkubatorn LEAD slutar

Vd för företagsinkubatorn LEAD slutar

– Det har varit nio fantastiska år på LEAD. Med kompetenta medarbetare, drivna entreprenörer och framgångsrika bolag samt riktigt spännande arbetsuppgifter har jag verkligen haft ett drömjobb. Men nu är det dags att gå vidare, säger Christian Berger, vd LEAD.

Christian har med lång och gedigen erfarenhet av inkubatorbranschen lett LEADs verksamhet sedan de två fristående företagsinkubatorerna i Norrköping och Linköping slogs samman.

– Redan vid sammanslagningen lades en långsiktig och ambitiös målbild. Resultaten har år efter år kommit i form av framgångsrika och växande bolag som satt såväl Norrköping och Linköping, som regionen och Sverige på kartan när det kommer till tech start-ups. Vi tackar Christian för allt han åstadkommit och önskar honom all framgång i kommande utmaningar, säger Johan Lilliecreutz, styrelseordförande LEAD samt koncernchef LiU Holding AB.

Sedan starten har LEAD arbetat med ett hundratal start-ups och entreprenörer. Här finns verktygen för att skapa framgångsrika bolag. LEAD kommer att utvecklas vidare och fortsätta vara en tongivande aktör i det regionala innovationssystemet. Processen att hitta en efterträdare som vd för LEAD har påbörjats.

Källa: www.lead.se