You are currently viewing Sportkedjan Stadium firar 30 år
Stadium Bo och Ulf Eklöf. Sportkedjan Stadium firar 30 år

Sportkedjan Stadium firar 30 år

Sportkedjan Stadium firar 30 år

Historien om Stadium tog sin början redan 1974 när bröderna Ulf och Bo Eklöf bestämde sig för att bli bäst på sport och sportmode när de tog över sportbutiken Spiralen i Norrköping. Efter Spiralen riktades blickarna mot huvudstaden och 1987 öppnades den första Stadiumbutiken på Sergelgatan i Stockholm.

Efter att år 2015 tagit över rodret och rollen som företagets vd, vill Karl Eklöf fortsätta att utmana Sportsverige och ta familjeföretaget Stadium vidare till nya dimensioner.

– I 30 år har vi kämpat för att förändra sportbranschen och jobbat för att kunna ge våra kunder design, kvalitet och funktion till bästa pris. Vi var först med att kombinera sport och sportmode och även framöver vill vi gå i bräschen för att aktivera världen och inspirera till en aktiv livsstil, säger Karl Eklöf, vd på Stadium.

Stadium är idag en av Europas största sportkedjor och har med lanseringen av det nya butikskonceptet Stadium Pulse befäst sin position som den ledande sportkedjan i Sverige. Jubileet är en viktig milstolpe i företagets historia och det blir även ett tillfälle att lyfta fram och hylla de inblandade som på olika sätt varit delaktiga under resans gång.

– För att visa vår uppskattning gentemot våra kunder vill vi fira detta jubileum på ett storslaget sätt. Alla vi som jobbar på Stadium är otroligt glada och stolta, och vi ser fram emot att snart lansera ytterligare spännande butikskoncept och ännu bättre produkter. Vår resa har bara börjat, säger Karl Eklöf.

Källa: www.stadium.se