You are currently viewing Sigge Bilajbegovic blev Årets företagare i Östergötland
Pontus Lindblom, Norrköpings kommun, Sigge Bilajbegovic och Jesper Low, Företagarna

Sigge Bilajbegovic blev Årets företagare i Östergötland

Sigge Bilajbegovic blev Årets företagare i Östergötland

– Jag är oerhört stolt och hedrad över priset, framförallt äran att få representera Norrköping i Sverigefinalen i Blå hallen, säger Sigge Bilajbegovic.

Norrköpings kommun önskar Sigge varmt lycka till.

– Jag vill gratulera Sigge som är så otroligt värd detta pris i stenhård konkurrens! Kan stolt säga att Sigge är en otroligt viktig ambassadör för Norrköpings näringsliv, säger Pontus Lindblom, näringslivsdirektör i Norrköpings kommun.

Det är Företagarna som delar ut priset och så här löd motiveringen till varför Sigge Bilajbegovic utsågs till Årets företagare i Östergötland: “Med en drivkraft av sällan skådat slag har företagaren lyckats skapa inte bara ett företag, utan även ett landmärke för besökare till Östergötland. Vår vinnare valde tidigt att bygga företaget utifrån sina egna värderingar och visioner. Starten skedde i liten skala men har nu vuxit till den största anläggningen i Europa i sin del av branschen. Receptet för att lyckas med det inom vår vinnares bransch är fokus på affärsidén, våga tacka nej och att ha full kontroll på likviditeten! Dessutom visar Årets företagare Östergötland på ett gott ledarskap och på ett engagemang i människor utanför företaget, detta genom att till exempel stötta tjejer som vill lira fotboll.”

Källa: www.norrkoping.se