Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef
Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef Marie Aktö. Foto: Satu Knape, Fotograf Satu

Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef

Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef

Marie Aktö är idag marknadschef på kommunägda bostadsbolaget AB Stångåstaden, där hon har det övergripande ansvaret för att utveckla koncernens marknadsföring, extern och intern kommunikation samt varumärken. Hon är även del av koncernledningsgruppen.

– Det känns fantastiskt bra att få välkomna Marie till oss. Jag är övertygad om att hon är helt rätt person för att fortsätta stärka vårt varumärke och oss som lokalt kundägt bolag i Östergötland, säger Sven Eggefalk, vd på Länsförsäkringar Östgöta. Maries gedigna erfarenhet av att driva arbete inom hållbarhet och digitalisering ligger helt i linje med våra två mest centrala områden för att skapa trygghet och möjligheter för östgötarna. Där är vår ambition att vara kundernas första alternativ när det gäller tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

I sin roll som marknads- och kommunikationschef kommer Marie Aktö att vara ansvarig för avdelningen Marknad och Kommunikation samt ingå i företagsledningen för Länsförsäkringar Östgöta. Hon tillträder sin nya roll i slutet av september.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Länsförsäkringar Östgöta. Det är ett kundägt bolag med otroligt gott renommé och mycket framåtanda men också lång och framgångsrik närvaro på den östgötska marknaden, säger Marie Aktö.

Källa: www.lfostgota.se