KLM passerat magisk gräns i Linköping!
KLM passerat magisk gräns i Linköping!

KLM passerat magisk gräns i Linköping!

I mars firar KLM 10 år på Linköping City Airport och den 19 januari passerades den magiska gränsen, 1 miljon passagerare som flugit till/från Linköping City Airport med bolaget. Sedan 2008, har utveckling varit mycket positiv och idag flyger KLM tre dubbelturer från Linköping City Airport till Schiphol alla dagar i veckan utom lördag då man har två.

– Vi är oerhört stolta över vår trafik med KLM och för näringslivet i regionen ger linjen möjlighet att nå världen med endast en mellanlandning på Europas näst största flygplats Schiphol. Med bekväma flygplan, trevlig service och en mycket bra tidtabell är linjen oerhört uppskattade av regionens näringsliv. Vi ser även en ökad tillströmning av privatresenärer och gruppresor, Camilla Lejon, vd Linköping City Airport AB.

– De senaste 10 åren har varit en otrolig resa att vara med om! Att göra Linköping till en stabil destination i KLMs globala nätverk har varit givande på väldig många sätt, inte minst genom alla trevliga kontakter jag har haft i regionen med entreprenörer som brukar våra flyg och bidrar till tillväxt i hela Östergötland. Att vi nu har 3 frekvenser om dagen till vår hub i Amsterdam och lyckats flyga 1 miljon passagerare under dessa 10 år är en bedrift som vi på KLM och hela Linköping City Airport ska vara oerhört stolta över, säger Gérald Amoudruz, Sales Manager KLM, Sweden

Naturligtvis ska den resenär som blev den miljonte passageraren firas! Hon befinner sig fortfarande utomlands och landar på Linköping City Airport nu på lördag och kommer då att uppvaktas med en trevlig överraskning från KLM berättar Camilla Lejon.

källa: www.linkopingcityairport.se