You are currently viewing Joyvoice – årets företagare i Linköping
Joyvoice - årets företagare i Linköping. Calle Bäck och Hanna Rydman

Joyvoice – årets företagare i Linköping

Årets Företagare i Linköping 2018 korades på Linköpings Slott den 26 juni!

Hanna Rydman och Calle Bäck har genom stort driv, entreprenörsanda, framtidstro, tillsammans med kreativitet och nyfikenhet byggt ett växande företag med god lönsamhet. Joyvoice verkar i en mycket traditionell bransch men har ändå lyckats skapa ett helt unikt koncept.

Hanna och Calle är utmärkta förebilder och inspiratörer för andra företagare. De påvisar även stor tillväxtpotential och arbetar hela tiden med att utveckla konceptet, såväl med att expandera som med digitala lösningar. De är goda ledare för alla sina anställda runt om i landet och skapar inte bara välmående för alla ca 22.000 sjungande kördeltagare utan även för sina medarbetare.

Årets Företagare sprider genom sitt företag, och de personer de är, positiv energi. Alla kan sjunga! Sida vid sida står alla typer av människor och sjunger av hjärtans lust. Oberoende av vilket yrke, ålder eller kön körsångarna har, så infinner sig en total känsla av gemenskap när man sjunger.

Med sitt mod, kunnande och med tydlig intention att sprida glädje, har vinnaren utvecklat en verksamhet med bas här i Linköping. Verksamheten växer hela tiden och idag finns ca 250 Joyvoice körer i landet.

Hanna och Calle drivs av att skapa glädje och kärlek genom sången samt vill sprida positiv energi genom att inkludera så många människor som möjligt i sina körer.

Helt enkelt rena friskvården!

Tre kandiderande företag var uttagna till Årets företagare i Linköping 2018. Ett stort antal nominerade företag mynnade ut i beslutet att företagarna bakom Joyvoice, Energifabriken och Staga gick vidare till final i Linköping. Mycket värdig finalister!

Joyvoice World Choirs AB startades 2014 och drivs av Hanna Rydman och Calle Bäck. Deras grundidé är att skapa glädje och hälsa genom körsång för alla. Idag har de närmare 250 körer runt om i landet.

Energifabriken i Sverige AB drivs av tre familjer, med Charlotte Elander som vd. Företaget startade för att de ville göra gott för världen genom fossilfria och förnybara bränslen. De hade en trög start då de var tidiga på marknaden men idag hjälper de stora som små företag och privatpersoner med ett miljövänligare sätt att transportera sig.

Staga Sweden AB startades av entreprenören Sven Lundgren och har en häpnadsväckande spridning av kompetenser inom företaget, med hela nio nationaliteter. Företaget jobbar med produkt och processutveckling genom att hjälpa sina kunder att lösa sina problem, oavsett vad.

Årets Företagare är ett sätt att hylla dessa samhällsbärare!

Källa: www.foretagarna.se/foreningar/linkoping