You are currently viewing Johan Ladenberg ny VD i Lundbergs Fastigheter. Louise Lindh avses bli ny styrelseordförande
Johan Ladenberg efterträder Louise Lindh som VD. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Johan Ladenberg ny VD i Lundbergs Fastigheter. Louise Lindh avses bli ny styrelseordförande

Johan Ladenberg har utsetts till VD i Lundbergs Fastigheter med tillträde den 15 februari 2024. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till L E Lundbergföretagen AB. Johan Ladenberg efterträder Louise Lindh som varit VD sedan 2017.

Johan Ladenberg, 57 år, är sedan 2017 vice VD i Lundbergs Fastigheter och har varit anställd och med i ledningsgruppen sedan 2005. Johan har en juristexamen från Stockholms Universitet.

Louise Lindh avses ta över som ny styrelseordförande i Lundbergs Fastigheter i samband med VD-bytet och efterträder då Fredrik Lundberg som övergår till att vara ordinarie styrelseledamot. Fredrik Lundberg kvarstår fortsatt som VD i L E Lundbergföretagen AB.

”Johan och jag har arbetat tillsammans sedan 2005. Johan är mycket väl kvalificerad att efterträda mig som VD. Jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och önskar Johan lycka till med sina nya utmaningar”, säger Louise Lindh.

”Det är en spännande utmaning att få leda Lundbergs Fastigheter. Det är ett mycket välskött bolag med en stark organisation och fint fastighetsbestånd som jag är övertygad om kommer att utvecklas väl framöver”, säger Johan Ladenberg.

Källa: www.lundbergs.se

Foto: Ulla-Carin Ekblom