You are currently viewing Interspectral växer – Louise Lennersten anställs som vd
Interspectral växer - Louise Lennersten anställs som vd

Interspectral växer – Louise Lennersten anställs som vd

Interspectral har på kort tid utvecklats till ett internationellt företag med kunder i över 20 länder. Bolaget är specialiserat på 3D-digitalisering och 3D-visualisering, ett område med stark tillväxt och stora möjligheter. Som en del i bolagets tillväxtstrategi utökas nu teamet med en vd som har erfarenhet att bygga och skala organisationer.

– Vi är oerhört glada att ha rekryterat Louise till Interspectral. Louise förmåga att bygga väl fungerande organisationer och hennes energi gör att vi ser fram emot att fortsätta vår expansion, säger Staffan Truvé, styrelseordförande i bolaget. – Thomas Rydell, medgrundare och tidigare vd, har gjort ett fantastiskt jobb och kommer nu kunna fokusera renodlat på produkt- och affärsutveckling.

Louise kommer närmast från LEAD, en av Sveriges mest framgångsrika inkubatorer, där hon har varit startupansvarig. Louise är utbildad inom Human Resources, med mångårig erfarenhet av brett HR-arbete, management och ledning. Hon har arbetat inom såväl stora bolag som startups, inom industri- och tjänstemannasektorn och inom såväl internationella som nationella organisationer i Sverige, Europa och USA.

– Jag ser fram emot att börja på Interspectral och vara del av bolagets framtida utveckling. Jag ser stor potential i både företaget och teamet och tror att vi tillsammans kan göra en riktigt bra expansion, säger Louise Lennersten.

– Louises erfarenhet och kunskap av att bygga, utveckla och leda både individer och organisationer blir ett fantastiskt tillskott till vårt team, det kommer vara en central komponent i vår fortsatta tillväxt, avslutar Thomas Rydell, Interspectral.

Källa: www.interspectral.com