You are currently viewing Filip Printzell Årets unga nyföretagare 2017
Filip Printzell Årets unga nyföretagare 2017

Filip Printzell Årets unga nyföretagare 2017

Filip Prinzell är en skicklig och driven entreprenör, som trots, eller kanske tack vare sin ålder, inte räds utmaningar. Endast 19 år gammal startade han sitt företag Städarna Varamon där han också är vd. Filips bolag, som är en del av koncernen Städarna i Sverige AB, har 15 anställda i Motala och verkar lokalt i Motala, Vadstena och Mjölby. Bolaget har förvärvat ett städbolag i Mjölby, och planen är att växa till 10 anställda i Mjölby inom ett år.

– Att driva företag har alltid varit min stora önskan, och när jag fick möjlighet att starta genom samarbetet med Städarna i Sverige, tvekade jag inte, säger Filip Printzell. Jag insåg också att jag behövde hjälp och kontaktade NyföretagarCentrum i Motala, där jag har fått ett enormt stöd i form av rådgivning och en mentor. Utan min mentor Jocke Winqvist hade jag inte kommit så långt och så snabbt som jag har gjort.

– Det har varit ett stort nöje att vara mentor till Filip, säger mentorn Jocke Winqvist, på NTM. Han har en mognad som företagsledare som är anmärkningsvärd och har hela tiden sett till att ha både kunden och sin personal i fokus.

Filip Printzell blev redan i slutet av oktober utsedd till Årets Nyföretagare i region Västra Östergötland. De två andra finalisterna var: Oskar Foldevi, Reconnect samt Rikard Lundgren, 2change World/ food2change. Vinnaren utsågs i finalen på mässan Eget Företag idag.

Information:
Priset Årets Unga Nyföretagare delas ut i samarbete mellan Fortnox och NyföretagarCentrum Sverige. Årets finalister har alla genomgått NyföretagarCentrums rådgivning och mentorprogram och därmed ökat sina möjligheter att få en gedigen företagsstart.
Priset från Fortnox är marknadsföringshjälp till ett värde av 15 000:-, ett helårsabonnemang på Fortnox bokföringstjänster, samt en artikel och en framsida i Tidningen Starta och Driva Eget.

Källa: www.nyforetagarcentrum.se