Envima rekryterar ny vd
Anders Johansson, avgående VD, lämnar över stafettpinnen till Anna Axelsson, tillträdande vd för Envima.

Envima rekryterar ny vd

Anna Axelsson tillträder som ny vd för Envima den 1 september 2020. Anna kommer närmast från en tjänst som verksamhetsansvarig på Östsvenska Handelskammaren. Hon ersätter nuvarande vd Anders Johansson som fortsatt engagerar sig i Envimas utveckling, bland annat som styrelseledamot.

– Rekryteringen är en strategisk satsning för att ytterligare stärka Envimas position som miljö- och hållbarhetskonsulter med målet att bidra till hållbara affärer. Jag är glad över att få lämna över stafettpinnen till Anna som bidrar med ny kompetens och energi, säger ägare och avgående vd Anders Johansson.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del i Envimas härliga gäng med kunniga medarbetare och vassa erbjudanden. Det är ett företag med stora möjligheter som ligger helt rätt i tiden och där efterfrågan kommer bli allt större framöver. Hållbarhetsfrågorna ligger mig varmt om hjärtat och att få kombinera mitt engagemang med att bidra till näringslivets omställning känns fantastiskt, säger Anna Axelsson.

– Vi tror på framtiden och väljer att satsa för att möta marknadens behov av hållbarhetskonsulter. Vi är otroligt glada över att få Anna ombord, hon är med sin breda erfarenhet och karismatiska personlighet rätt person framåt. Nu kastar vi loss för en ny resa och vi gör det från en stabil grund som håller för tillväxt, säger Johanna Palmér, styrelseordförande.

Källa: www.envima.se