Bravura öppnar kontor i Linköping
Bravura öppnar kontor i Linköping Martin Sander, vd på Bravura

Bravura öppnar kontor i Linköping

Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Jönköping. Bravura hjälper företag med rekrytering och bemanning inom tjänstemannaområdet, exempelvis IT, ekonomi, administration, försäljning, teknik med mera. Idag har man cirka 670 konsulter ute som jobbar på uppdrag av Bravuras kunder. På Bravura jobbar cirka 130 medarbetare internt med att stärka företag genom rätt kompetens.

– Vi ser Linköping som en naturlig tillväxtregion med stor potential där vi vill skapa nya kundsamarbeten och arbetstillfällen, säger Martin Sander, vd på Bravura

Kontoret i Linköping ligger på Teknikringen 9 i Mjärdevi Science Park. Den 1 augusti kommer det att vara 2 personer som jobbar där, men redan veckan efter börjar tre nya medarbetare och man kommer att vara totalt 5 personer som jobbar med rekrytering och konsultbemanning. Ambitionen är att växa och vara upp till 10 medarbetare inom 1 år.

– Vi känner oss lite som en start up inom Bravura. Vi bygger från grunden fast med alla förutsättningar som kommer med att vara en del av Bravura Sverige AB. Vårt mål är att så snabbt som möjligt komma in på marknaden och börja leverera värde till våra kunder och kandidater, säger Otto Hermansson, Regionansvarig på Bravura Linköping.

Källa: www.bravura.se