Arbetsfabriken är Östergötlands Di Gasell 2017
vd Gustav Gyllensten är stolt över att Arbetsfabriken utsetts till Årets Gasell i Östergötland

Arbetsfabriken är Östergötlands Di Gasell 2017

Arbetsfabriken är Östergötlands Di Gasell 2017

Under de senaste 4 åren har Arbetsfabriken expanderat kraftigt och idag har företaget 30 kontor i 22 städer i Sverige. Företaget levererar förmedlingstjänster till Arbetsförmedlingen, kommuner och företag. Enligt vd Gustav Gyllensten beror de stora framgångarna på att man har ett koncept där människans individuella möjligheter och behov alltid står i centrum.

– Arbetssökande personer som kommer till oss får individuellt anpassat stöd genom coachning och studie- och yrkesvägledning som utgår från deras möjligheter och behov.

För att kunna erbjuda detta har Arbetsfabriken medarbetare med stora kontaktnät i näringslivet, breda branschkunskaper och lång erfarenhet av rekrytering, integration och personlig coachning. Tidningen Dagens Industri delar ut priset Årets Gasell till ett företag i var och ett av Sveriges län som haft en kraftig och konstant tillväxt under 4 år i rad. Prisets syfte är att uppmärksamma goda förebilder och för att sprida inspiration till Sveriges entreprenörer.

Årets Gasell i Östergötlands Län tilldelas år 2017 till Arbetsfabriken AB, då företaget haft en tillväxtökning på otroliga 919%.

– Jag är väldigt stolt och lycklig att vi blivit utsedda till Årets gasellföretag i Östergötland 2017. Att vi har nått så långt på bara fem år skulle inte fungerat utan våra medarbetare, kunder och inte minst våra familjer. Tack till alla som gjort vår resa möjlig. Men vi har bara börjat den resan och hela teamet ser nu fram emot framtiden med spänning, säger Gustav Gyllensten. – Vi startade Arbetsfabriken med målet att hjälpa så många människor som möjligt att komma in på arbetsmarknaden eller i studier och få en tryggare vardag.

Han tror att Arbetsfabrikens goda resultat beror att man lägger stor vikt vid att matcha de arbetssökande med rätt handläggare, utifrån vad man har för yrkesbakgrund, kultur och språk. När handläggaren och den arbetssökande förstår varandra blir det lättare att hitta en lösning som passar. Gustav Gyllensten ser priset Årets Gasell som ett kvitto på att den modellen fungerar.

 

Källa: www.arbetsfabriken.se