Anne Kihlgren och Louise Nylén – Dynamic Code är vinnare i kategorin Årets ledare på Linköpings välgörenhetsgala
Anne Kihlgren - Dynamic Code vinnare i kategorin Årets ledare på Linköpings välgörenhetsgala. På plats för att ta emot priset var Magnus Refthammar

Anne Kihlgren och Louise Nylén – Dynamic Code är vinnare i kategorin Årets ledare på Linköpings välgörenhetsgala

Linköpings Välgörenhetsgala är galan som tillsammans med partners, galagäster och all personal och volontärer gör skillnad för barn i Linköping som har det tufft! Vinnare i kategorin “Årets ledare” blev Anne Kihlgren och vd Louise Nylén på Dynamic Code.

Som stolt sponsor var Affärsstaden med och utsåg Årets Ledare. Affärsstaden har följt Tappra barns utveckling från starten med Manges dag och fram till idag. Det är imponerande vad vi kan åstadkomma om vi alla hjälps åt. Att få äran att dela ut pris till ”Årets ledare” är hedrande och roligt. Affärsstadens möter många företag och ledare i både det redaktionella arbetet och i våra kundkontakter. Vi ser många exempel på både gott och extraordinärt ledarskap, på kvalité och ödmjukhet inför uppdraget.

Motivering:

Årets ledare är en person som varit med om en expansion som saknar motstycke. Att se företaget och verksamheten  växa så snabbt, hitta rätt personal, utöka kapaciteten och skriva nya avtal kräver att man inspirerar andra att kliva fram, ta initiativ och växa i sina roller. Dynamic Codes grundare Anne Kihlgren och vd Louise Nylén har verkligen visat vad som krävs av en bra ledare.

Tyvärr kunde inte Anne eller Louise närvara, därför fick Magnus Refthammar representera kollegorna och ta emot priset.

Nominerade i kategorin Årets Ledare var:

  • Lotta Nordesjö Dahm, LinkStep
  • Winell & Jern Arkitekter
  • Dynamic Code
Affärsstaden gratulerar än en gång vinnarna.
Tillsammans hjälper vi barn i Linköping som på olika sätt har det tufft, att få det lite bättre!

Fotograf: Ida Gyulai

 

 

Tappra Barn – vinnarna