Almi och NyföretagarCentrum utser Årets mentorer i Östergötland
Almi och NyföretagarCentrum utser Årets mentorer i Östergötland

Almi och NyföretagarCentrum utser Årets mentorer i Östergötland

 

Almi och NyföretagarCentrum utser Årets mentorer i Östergötland

– Han har både bjudit på kunskap och sig själv som person. Med sitt positiva sätt har han hjälpt till med inspiration för framtiden, säger Peter Vestbergs adept.

– Hon har i varje samtal utgått från vår situation och våra möjligheter men samtidigt utmanat oss i att tänka större, säger Anna Wallentinsons adepter.

– Årets mentorer visar hur mycket det betyder att ha en mentor som bollplank för både företag som startar och utvecklas, säger Pernilla Asmundsson på Almi Företagspartner och Anna Hjertstedt på NyföretagarCentrum, som representerar de två organisationerna, som utser Årets Mentorer i länet.

 

Årets Mentor inom Almi Företagspartner är Peter Vestberg, som är egen företagare med bakgrund inom detaljhandeln.

Peter Vestbergs adept: – Peter har varit ett bra bollplank i olika förändringsprojekt med kunden i fokus. Han har delat med sig av kontakter i affärslivet, bidragit med positivt tänkande samt vikten av att sätta mål. Säger Niklas Björk som driver företaget N Björk Livs AB i Brokind.

Juryns motivering av Almi Företagspartner till utmärkelsen av Peter Vestberg:

Med stort engagemang har Peter bjudit på värdefulla kunskaper och erfarenheter, delat med sig av sina kontakter i affärslivet och även stöttat i svåra situationer. Peter har med sitt positiva tänkande lyft och inspirerat adepten. Med kundens behov i fokus har olika förändringsprojekt diskuterats och genomförts under året, vilket lett till utveckling i bolaget med ökad kundnöjdhet och en ökad försäljning.

 

Årets mentor inom Nyföretagarcentrum är Anna Wallentinson, Vd för Livgrenadjärmässen fest & konferensvåningar AB

Anna Wallentinsons adepter: – Anna är en äkta coach med stort engagemang. Hon kan konsten att vara både en trygghet och ge bekräftelse samtidigt som hon ifrågasatt våra beslut. Hon har delat med sig av sitt nätverk och gett oss nya kontakter, säger Daniel & Katarina Åsberg som driver företaget Mywillpower träning & hälsa i Linköping.

 Juryns motivering av Nyföretagarcentrum till utmärkelsen av Anna Wallentinson:

Anna Wallentinson har utsetts till Årets Mentor Nya Företag för att genom att balansera ett genuint engagemang, lyhördhet och empati med stöd och utmanande frågor och struktur, ha hjälpt sina adepter att utvecklas som företagare och bli tryggare med de val de gör för sig och sitt företag. Tack vare Annas aldrig sinande support och generösa erbjudande av nätverk har företagets start blivit snabbare och stabilare.

Källa: www.almi.se