78 nya skarpa namn på 100-listan
78 nya skarpa namn på 100-listan

78 nya skarpa namn på 100-listan

78 nya skarpa namn på 100-listan

100-listan är skapad för att öka styrelsekompetensen i regionen och för fler kvinnor i styrelserummen. Listan består av en skarp samling styrelsekompetenta kvinnor med mycket kunskap och erfarenhet.

– Ända sedan lanseringen av 100-listan har intresset och uppmärksamheten varit stort och flera som är med på listan har fått nya styrelseuppdrag, säger Eva Jaldeland, ambassadör och initiativtagare till 100-listan.

100-listan har sedan starten fokuserat på Östergötland och för första gången så expanderar man den nu och lanserar konceptet i Sörmland och på Gotland
– Listan har verkligen etablerats i Östergötland och både varit uppskattad och framgångsrik så det känns bra och kul att vi kan gå utanför Östergötlands gränser och göra skillnad även i Sörmland och på Gotland, säger Anna Axelsson, verksamhetschef på Östsvenska Handelskammaren och projektledare för 100-listan.

För att hitta kompetenta kvinnor runt omkring i regionen genomfördes under januari en nomineringskampanj på facebook.

– Vi fick in över 90 nomineringar och efter urvalsprocessen har det resulterat i 78 nya namn på listan, så totalt är det nu 139 namn på listan, säger Anna.
100-listan är ett av regionens kraftfullaste kvinnliga nätverk som nu utökas ytterligare!

Källa: www.ostsvenskahandelskammaren.se