Nytt jobb!
Magnus Nilsson tillträder som ny vd för det kommunala bolaget Louis De Geer konsert & kongress AB.

– Vi är väldigt glada över att ha lyckats rekrytera Magnus Nilsson som ny vd för Louis De Geer konsert & kongress AB. Magnus Nilssons solida kompetens när det gäller besöksnäring, i kombination med hans erfarenhet och omfattande kontaktnät, gör honom till precis den ledare som bolaget behöver i sin fortsatta positiva utveckling, säger Eric Stuart ordförande för Louis De Geer konsert & kongress.

Ny vd för Louis De Geer konsert & kongress

Magnus har en gedigen bakgrund inom besöksnäring och upplevelseindustrin. Han har tidigare till exempel varit vd på Gustavsvik Resorts och på Kolmårdens djurpark. Under tolv år har han dessutom varit ordförande i Svensk Turism och vice ordförande i Visit Sweden. Magnus Nilsson ska nu fortsätta utveckla Louis De Geer – Norrköpings största arena för konsert, konferens och företagsevent av alla slag.

– Louis De Geer är en arena som idag fungerar mycket bra, men samtidigt finns det stor utvecklingspotential. Då Louis De Geer konsert & kongress går bra, går det även bra för andra aktörer i närområdet som till exempel hotellen. Mitt uppdrag innebär därmed att bidra till utvecklingen av hela närområdet och jag kan bara konstatera att det är mycket roligt att vara tillbaka i Norrköping igen, säger Magnus Nilsson.

Magnus Nilsson kommer att tillträda posten som vd 11 augusti 2016, då nuvarande vd Jonas Winkelmann går vidare till nya utmaningar i hemstaden Linköping.

Källa: www.norrkoping.se