KLM trafikerar sedan 8 år Linköping City Airport och Schiphol (Amsterdam), en av Europas största flygplatser. Med en mellanlandning når man hela världen från Linköping och Östergötland.

Antalet avgångar är 3 under högsäsong och 2 under lågsäsong. Tack vare den starka passagerarutvecklingen tidigarelägger nu KLM den tredje frekvensen som normalt startar i början av april till den 15 februari!

 – Det här är mycket bra för våra resenärer eftersom det minskar väntetiden i Amsterdam som ibland uppstår när vi har två dubbelturer per dag. Just att lunchavgången finns även vintertid har stått högst på önskelistan hos våra affärsresenärer som kommer från hela regionen, Camilla Lejon, VD Linköping City Airport AB.

 – Genom att utöka vårt antal frekvenser mellan Linköping och Amsterdam till tre om dagen från och med den 15e februari vill vi förmedla att Östergötland är ett fokusområde för KLM! Vi har fört en dialog med regionens näringsliv samt Linköping City Airport och har fått tydliga signaler på att ett tredje flyg om dagen efterfrågas av alla. Därför är vi mycket nöjda med att kunna erbjuda ännu fler stolar till Amsterdam och vidare till KLMs 190 destinationer i världen säger Gérald Amoudruz – Försäljningschef Air France KLM Sverige & Finland

 Lunchavgången är bokningsbar från och med idag.

 

Källa: www.linkopingcityairport.se