Av 7399 sökande blev det 24-åriga Beatrice Partain från Linköping som tog hem Sveriges bästa sommarjobb: som koncernchef och vd för Adecco Group, världens största bemannings- och rekryteringsföretag. Med 100 000 kronor i lön.

Årets hetaste sommarjobb

24-åriga Beatrice tog hem sommarjobbet som vd och koncernchef med 100 000 kronor i lön

– Beatrice är en ledare med ett skarpt intellekt som är klok och genomtänkt i sin kommunikation. Hon har kundens bästa och laganda i fokus och är inte rädd för att utmana. Jag ser mycket fram emot att ta del av vad hon ser för förbättringspotential i vårt bolag, säger Jacob Lundberg, ordinarie vd och koncernchef för Adecco Group i Sverige.

Beatrice läser Industriell ekonomi vid Linköpings Universitet och har en förkärlek för Disneyland. Om hennes månad på Adecco Group blir en bergochdalbana eller som en tur i kärlekstunneln återstår att se, men att det är något hon ser fram emot är väldigt tydligt.

– Det ska bli fantastiskt rolig och spännande, såklart! Jag älskar utmaningar, därför ska det här bli jättekul! Jag tycker att det är så häftigt att Adecco vågar släppa tyglarna på det här sättet. Det finns mycket att vinna på att våga utmanas, se nya perspektiv och släppa in nya infallsvinklar, vilket jag verkligen hoppas få bidra med! Det är såklart också lite läskigt, men jag presterar som bäst under lite press, berättar Beatrice.

– Jag hoppas bli ihågkommen som någon som spred en härlig energi omkring sig samtidigt som hon förbättrade några aspekter av organisation. Det är viktigt för mig att alla jobbar tillsammans åt samma håll och det hoppas jag ska lämna avtryck, fortsätter hon.

Utöver erfarenheten av att involveras i flera affärskritiska beslut får Beatrice en lön på 100 000 kronor samt ett 6 månaders mentorskap med Adecco Groups ordinarie vd och koncernchef Jacob Lundberg. Hon har dessutom chans att konkurrera om jobbet som global CEO för Adecco. Beatrice är den åttonde studenten som får sommarjobbet som koncernchef och vd på Adecco Group.

– Jag hoppas på att få bidra till en tydligare kommunikation av Adeccos syfte, vision och värderingar både internt och externt, samt lite nytänkande och innovation. Att få lära sig av all kompetens som redan finns inom bolaget är också en målsättning! Jag är otroligt nyfiken och vill gärna lära mig så mycket som möjligt – det tror jag man har nytta av i vilken roll som helst. Dessutom trivs jag allra bäst i högt tempo och kastar mig in i allt jag gör helhjärtat, vilket kommer att vara till min fördel i rollen som vd och koncernchef för Adecco Group, avslutar Beatrice.

källa: www.adecco.se