Young Capital både utvecklas och utvecklar Lyckan
Young Capital både utvecklas och utvecklar Lyckan Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare på Lundbergs och Alexander Zahari, VD och grundare, Young Capital.

Young Capital både utvecklas och utvecklar Lyckan

Young Capital både utvecklas och utvecklar Lyckan

– I Lyckan kan vi enklare samverka och samarbeta med andra företag eftersom vi sitter tillsammans. Vårt samarbete med Lundbergs har funnits sedan vi startade vår verksamhet 2014 och vi har haft deras stöd från första dagen. Flytten till kvarteret Lyckan i Norrköping markerar två saker: att vi tar nästa steg som företag samt att vårt samarbete med Lundbergs fördjupas i och med det uthyrningsuppdrag som vi kommer ha inom CityOffice, säger Alexander Zahari, VD och grundare, Young Capital.

I Lyckan har nyligen iordningställts en ny yta för öppet kontorslandskap just anpassat för enmansföretag. Här kan man ha sitt eget kontor, men samtidigt arbetskamrater även om de inte arbetar på samma företag.
– Det här gör vi självklart för att efterfrågan finns, men också för att stötta verksamheter som det som Young Capital står för, alltså stötta unga som vågar starta eget, säger Fredrik Ljung, kommersiell förvaltare på Lundbergs.

Young Capitals målsättning är att stimulera entreprenörskap i åldrarna 16-26 år genom att erbjuda ett stöd för unga, både under och efter gymnasiet. Idag vill två av tre unga driva företag, men bara fem procent av dessa gör faktiskt det.

 

läs även Affärsstadens intervju med Alexander Zahari från Affärsstaden #1 2015

 

Källa: www.lundbergs.se