You are currently viewing XMReality AB (Publ) är nu noterade på Nasdaq First North
XMReality AB (Publ) är nu noterade på Nasdaq First North. Johan Castevall, vd XMRealilty

XMReality AB (Publ) är nu noterade på Nasdaq First North

I början av april övertecknades bolagets nyemission på 60 miljoner kronor med hela 500 procent. I dagsläget har XMReality flera storkunder som exempelvis Bombardier, Volvo och TetraPak. De 60 miljoner som XMReality fick in med emissionen vill bolaget använda för att satsa på försäljning, marknadsföring och utveckling av främst deras mjukvara.

XMReality ansökte om medlemskap i SUP46 i februari 2016 och blev medlemmar i april samma år.

– Det har varit en spännande resa och vi har nu uppnått en viktig milstolpe. Vår notering på Nasdaq First North innebär att vi skapar oss en bra plattform för framtida expansion och tillväxt, säger Johan Castevall, vd XMRealilty.

– Vi är glada och stolta över att XMReality, som det första av våra medlemsbolag, blivit noterade på börsen! Jag är verkligen imponerad över bolagets starka utveckling och önskar all lycka till i visionen att vara marknadsledande inom remote guidance och revolutionera kunskapsöverföring med hjälp av AR, säger Jessica Stark, vd och medgrundare av SUP46.

SUP46 har 60 medlemmar från Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Umeå och Stockholm och 40-talet alumni-medlemmar. SUP46 erbjuder ett ekosystem i världsklass av investerare, rådgivare och partners som förser dess medlemmar ett konkurrenskraftigt försprång. De andra medlemsbolagen från Linköping är Spotscale, Amra och Signality.

– Vi välkomnar XMReality till vår europeiska tillväxtmarknad, Nasdaq First North, säger Adam Kostyál, SVP och europeisk noteringschef på Nasdaq. XMReality är verksamma inom ett innovativt och spännande område, och vi ser fram emot att stödja dem på deras fortsatta resa som ett publikt bolag”

Källa: www.xmreality.se   www.sup46.com