X-Force dubbelt nominerade till Guldhjärtat!
X-Force dubbelt nominerade till Guldhjärtat!

X-Force dubbelt nominerade till Guldhjärtat!

X-Force dubbelt nominerade till Guldhjärtat!

Guldhjärtat är träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och arrangeras varje år i samband med Fitnessfestivalen.

X-Force Factory Linköping är nominerade i klassen Bästa Klubb/Gym.

Nomineringen lyder:

”Ett nytt gym som har funnits lite över ett år och som levererar en högklassig miljö och fräscha lokaler. Dom har unika maskiner, bra träning och det senaste i träningsutrustning. Dom har bra utbud av olika gruppträningspass som har stor variation och unika för sig. Dom har väldigt trevliga och kunnig personal som bryr sig om mig och alla andra medlemmar. Fler gym borde ta efter X-Force Factory Linköping i att känna sig välkommen, kreativitet och dom brinner för sina medlemmar.”

– Vi är oerhört stolta över denna nominering och vi vill framhålla våra medlemmar och personal som gjort att vi kommit hit säger Håkan Krepper, ägare X-Force Factory Linköping

Amanda Ekberg är nominerad i klassen Årets Förebild, Amanda kan du möta som Personlig Tränare på X-Force Factory Fitness Norrköping.

Nomineringen lyder:

”För att hon är en sån glad och fantastisk person som man själv skulle vilka vara! Vältränad, bra syn på kost och motion! Hon tror på mottot att leva som man lär. Därför är hon väldigt aktiv och utmanar ständigt sig själv.”

– Det känns helt fantastiskt att ha blivit nominerad och jag känner mig verkligen så hedrad och tacksam. För mig är det viktigt, så som nomineringen också lyder, att visa att allt inte behöver vara svart eller vitt bara för att man tränar och är mån om hur man äter. Så det gör mig oerhört glad att det budskapet jag försöker förmedla också nått fram, säger Amanda Ekberg.

Källa: www.x-forcelinkoping.se