Vallacom går samman med installationskoncernen Instalco
Vallacom

Vallacom går samman med installationskoncernen Instalco

– Jag är glad att jag nu hittat en lösning som gör att Vallacom och våra anställdas framtid är tryggad . I och med inträdet i Instalco så får Vallacom nu ett antal kollegor i branschen vilket känns roligt och spännande. Jag ser fram mot de möjligheter som detta samarbete kan ge oss med övriga företag i gruppen. Det känns också spännande att nu var med och bygga upp Instalcos satsning i Östergötland.

Peter blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sina nuvarande roller på Vallacom . Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående projekt.

Koncernchefen för Instalco, Per Sjöstrand säger: – det är med glädje vi kan meddela att Instalco nu öppnar upp fönstret till Östergötland. Vallacom kommer att tillföra mycket kompetens på tekniksidan till gruppen samtidigt som vi stärker vår totala elinstallationskapacitet inom koncernen. Vi ser Östergötland som en tillväxtregion och kommer att leta efter ytterligare bolag i regionen.

 

Källa:Vallacom.se