Välbesökt invigningsmingel på Cooperate i Söderköping
Välbesökt invigningsmingel på Cooperate i Söderköping

Välbesökt invigningsmingel på Cooperate i Söderköping

Ann-Louise Kroon, en av drivkrafterna bakom CoOffice
Ann-Louise Kroon, en av drivkrafterna bakom CoOffice

Det var trångt och stämningsfullt i de ljusa, fräscha lokalerna mitt i Söderköping.

Ukuleleorkestern Ukebox underhöll, det bjöds på tal, mingelmat och inte minst, invigning under högtidliga former. Efter mycket arbete och lång planering är nu äntligen Söderköpings Cooperate färdigt att tas i bruk. Många företagare har stöttat projektet och redan innan start är det redan flera kontor som är uthyrda.

Konferencier och moderator var Anna Lövheim från Östsvenska Handelskammaren och  projektledaren Ann-Louise Kroon, en av drivkrafterna bakom Cooffice invigningstalade. -Vi har arbetat hårt och länge för att skapa en modern mötesplats för näringslivet i Söderköping och nu är det äntligen verklighet, sa en glad Ann-Louise Kroon. Eva Andersson ordförande för Region Östergötland talade om betydelsen av att satsa på mötesplatser, både lokalt och regionalt, och Anders Bevemyr, kommunstyrelsens ordförande poängterade vikten av att näringslivet själva styr Cooperate.

Ukebox framförde till publikens förtjusning en egenkomponerad sång dagen till ära och ett 90-tal representanter från näringsliv, organisationer och kommun var på plats när Cooffice Söderköping invigdes officiellt. Kvällen fortsatte under trevliga former med mingel, underhållning samt mat och dryck.

Festligheterna fortsätter med olika aktiviteter under hela invigningsveckan.

Text: Ewa Sjögren

Foto: Calle Östling