Uppåt för Norrköping Airport
Uppåt för Norrköping Airport

Uppåt för Norrköping Airport

Till sommaren 2018 utökar TUI med tre (hittills) nya resmål. Det blir avgångar till Kos i Grekland och till Montenegro, grannland till mer turist-kända Kroatien, men också till mycket prisvärda Bulgarien

TUI har också valt att satsa på direktflyg Kap Verde i vinter. Den första avgången gick den 25/10 med ett stort Boeing 767 som var fullbokat med 328 passagerare ombord. Fem avgångar till blir det den här vintersäsongen.

– Vi är verkligen oerhört glada att TUI fortsätter att satsa på Norrköping Airport, vi är också tacksamma för att resenärerna i regionen väljer att flyga från Norrköping i så stor utsträckning. Det är ju så man utvecklar en flygplats, man väljer det som finns så kommer det mer och mer flyg att välja på så småningom, säger Bertil Skärblom, Marknadschef på Norrköping Airport.

– Från den 30/10 har vi dubbla avgångar med en ny morgonavgång kl 06.00 reguljärt till München med bmi regional/Lufthansa, plus kvällsavgång hem 20.40. Det innebär att affärsresenären kan resa ut i Europa för att jobba och ta sig hem samma kväll, så nu hoppas vi också få se ännu fler affärsresenärer från Norrköping också, säger Bertil.