You are currently viewing Triona valde LINK Business Center
LINK Business Center är Linköpings och regionens nya mötesplats för näringslivet foto: pressbild

Triona valde LINK Business Center

LINK Business Center är Linköpings och regionens nya mötesplats för näringslivet och rymmer kontor, en inbjudande lobby för möten och mingel, en hörsal för både små och stora event samt restaurangen ÖK Smak & Tak. I början av december flyttade de första hyresgästerna in och samtliga av de 13 000 kvm som fastigheten erbjuder är nu uthyrda. Hela sex månader innan byggnaden är helt färdigställd.

Den senaste och alltså sista hyresgästen att teckna avtal i LINK Business Center är IT-bolaget Triona. Företaget är en leverantör av IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Linköpingskontoret består av 30 medarbetare som nu får sin fysiska arbetsplats i LINK Business Center.

– När vi nu etablerar Triona i Linköping vill vi satsa på ett kontor där medarbetare ska trivas och där vi tillsammans med kunder och samarbetspartner ska kunna inspireras, vilket vi är övertygade om kommer kunna ske här. Lundbergs satsning på ett Business Center i centrala Linköping där hållbarhet för såväl människa, företag och klimat är ett stort fokus kändes helt rätt från början. Det är frågor som vi som företag har stort engagemang i. Att ha närheten till city, centralstationen och naturen runt härliga Stångån är givetvis extra positivt. säger Mats Bayard, VD Triona AB.

– När jag och mina kollegor nu precis blivit del av Triona och får vara med och bygga upp ett nytt kontor här i Linköping är det extra kul att ha företagets fulla stöd i att vi ska satsa på ett kontor som verkligen är framtidens kontor. Vi är övertygade om att detta är en bra lösning och att vi alla kommer att trivas här. Vi hoppas också att etableringen i Linköping kan göra det enklare att rekrytera kompetens från Linköpings universitet till hela Triona koncernen, säger Jessica Gejskog, kontorsansvarig Triona, Linköping

Lundbergs Fastigheter gläds över det stora intresset för LINK Business Center och hur positivt byggnaden har tagits emot av staden.

– LINK Business Center är speciellt på många sätt och vår största satsning inom kontor på väldigt länge, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Linköping. Linköping har fått ett nytt landmärke och vi har bidragit till att staden växer över ån. Vi är väldigt glada och stolta över att vara med och utveckla Linköping.

Under 2022 kommer samtliga hyresgäster flytta in, totalt nio stycken.

– Vi har lyckats med vår ambition att fylla LINK Business Center med en mix av fantastiska företag, lokala såväl som nationella och internationella, säger Elisabeth Falk Olander, uthyrare på Lundbergs Fastigheter. Att vi nu lägger den sista pusselbiten tillsammans med Triona känns fantastiskt roligt. Vi är övertygade om att de kommer bidra till LINK Business Center som mötesplats och trivas i sina nya kontorslokaler, avslutar Elisabeth.

Triona har tecknat avtal om 5 år. LINK Business Centers hyresgäster: Östsvenska Handelskammaren, ÖK Smak & Tak, Danske Bank, Academic Work, Cambio, Dospace, Winell & Jern, Specialfastigheter och Triona.

Källa: Lundbergs Fastigheter