Tillväxt på Tillväxt Motala AB!

Tillväxt på Tillväxt Motala AB!

Fredrik Bagge, 42 år från Motala anställs som affärsutvecklare med fokus på övergripande etableringsarbete. Fredrik är maskiningenjör i botten med stor erfarenhet inom tillverkning/industri och har en lång bakgrund som projektledare hos SAAB Underwater Systems, men har de senaste åren varit Director of Operations på SCAMA i Väderstad.
– Med Motalas utveckling som huvudfokus så ser jag med spänning och inspiration fram emot uppdraget som etableringsansvarig, hälsar Fredrik.
Fredrik startar sin anställning den 18 april.

Åsa William, 38 år från Motala anställs som affärsutvecklare med fokus på att stärka Motala som handelsplats genom intensifierat etableringsarbete och att tillsammans med befintlig handel och fastighetsägare stärka Motalas konkurrenskraft.
Åsa har en lång karriär bakom sig inom handelsbranschen, senaste i olika roller inom butikskedjan KICKS där Åsa bland annat etablerat och drivit flera butiker på Pub Stockholm, Linköping och Norrköping. Åsa ser fram emot att komma igång:
– Jag ser en stor potential i Motalas handelsutveckling och tycker att det ska bli otroligt spännande att börja jobba med den. Rätt satsat ger handeln inte enbart många nya arbetstillfällen utan stärker också Motalas attraktivitet som regionens tredje befolkningscentrum.
Åsa påbörjar sin anställning den 9 maj.

Tillväxt Motalas vd Joakim Ljungqvist är mer än nöjd:
Jag har stor respekt för både Fredriks och Åsas tidigare erfarenheter som givetvis kommer stärka bolagets samlade kompetens, men det är främst deras personliga egenskaper och stora hjärta för Motala som gjorde att jag fastnade för dom.

källa: www.tillvaxtmotala.se