You are currently viewing Sveriges bästa hyresvärdar
Lundbergs mottar hederskristallen2016

Sveriges bästa hyresvärdar

Hyresgästerna har sagt sitt och det står nu klart vilka som är Sveriges bästa hyresvärdar!

Kundkristallvinnarna tillkännagavs under Benchmark Event på Berns Salonger, torsdagen den 11 februari 2016. Vinnarna utsågs bland de stora och medelstora företag som under 2015 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service under 2015 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil. Vinnare utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Årets Benchmark Event gästades av över 250 deltagare och förutom prisutdelningen innehöll dagen seminarier där Botkyrkabyggen, Olofströmshus, Ikano Bostad och Fastighets AB L E Lundberg var några av talarna.

”Det som gör Kundkristallen så speciell är ju att det är hyresgästerna själva som bestämmer, ingen jury eller kommitté. Vi på AktivBo är stolta och glada över att få vara med på ett hörn och dela ut priser till de som lyckats extra bra i sitt arbete. Syftet med Benchmark Event är att stimulera till erfarenhetsutbyten mellan olika bolag samt att skapa en drivkraft för hela branschen med hjälp av jämförelser. Vi ser också i våra mätningar att branschen har utvecklats och att bostads- och fastighetsföretagen successivt har blivit bättre på förvaltning och service – kommenterar Jon Svensson, VD på AktivBo.”

Flera hyresvärdar från Östergötland tillhör “vinnarna”.

I kategorin högsta serviceindex 2015 är AB Stångåstaden en av vinnarna.

I kategorin störst lyft serviceindex 2015 hittar vi Hyresbostäder i Norrköping AB.

Och Hederskristallen tilldelas  Fastighets AB L E Lundberg.
Motivering: ”Att behandla sina hyresgäster som viktiga prioriterade kunder är en självklarhet för Fastighets AB L E Lundberg. Man genomför kontinuerligt undersökningar och använder kundernas synpunkter på ett föredömligt sätt i verksamhetsstyrningen. Tack vare en extremt hög och jämn kvalitet i hela beståndet, utmärker man sig årligen som ett av Sveriges bästa bostadsföretag.”

 

Källa: www.aktivbo.se