Stefan Papangelis och Johan Bergerfalk lämnar Upplev Norrköping
Stefan Papangelis Johan Bergerfalk

Stefan Papangelis och Johan Bergerfalk lämnar Upplev Norrköping

Stefan Papangelis och Johan Bergerfalk lämnar Upplev Norrköping för internationell satsning med nystartade bolaget Nordic Exhibitions AB

Efter 12 år i den kommunala koncernen, med rollen som vd på såväl Louis De Geer som Upplev Norrköping, lämnar Stefan Papangelis vid årsskiftet rollen som vd på Upplev Norrköping. Även Johan Bergerfalk lämnar rollen som Evenemangsansvarig på Upplev Norrköping efter 11 år i bolaget.

– Jag har haft 12 fantastiska år på Louis De Geer och Upplev Norrköping och har haft förmånen att arbeta med otroligt duktiga kollegor. Tillsammans har vi satt Norrköping på den nationella- och internationella evenemangskartan genom mängder av projekt som vi genomfört under alla dessa år. Personligen håller jag processen med vår positionering av kommunens besöksnäring som den stora höjdpunkten i arbetet. Tillkomsten av Flygeln, Bråvallafestivalen, Harry Potter utställningen och årets SM vecka är enskilda evenemang som haft stor betydelse för Norrköping och dess utveckling av besöksnäringen och mig personligen säger Stefan Papangelis.

– Det är med blandade känslor jag nu tar ett nästa steg i min yrkeskarriär. Under alla år har jag fått uppleva och producera 100-tals evenemang och aktiviteter i kommunens regi. Den positivism och engagemang stadens företag, föreningar, kommun och privatpersoner visat under åren kommer jag alltid bära med mig. Att få vara en del av att skapa den bästa SM Veckan någonsin känns som en härlig avslutning, säger Johan Bergenfalk.

– Stefan och Johan har betytt extremt mycket för besöksnäringen i Norrköping som har utvecklats mycket positivt de senaste åren, men även för utvecklingen av besöksnäringen i hela vår region, säger Reidar Svedahl, ordförande i Upplev Norrköping AB. Lika viktigt har deras fina insatser varit i fråga om att få Norrköpingsborna att älska sin stad och att dessutom framgångsrikt göra detta tillsammans med vårt lokala näringsliv. Jag och 138 000 invånare i vår kommun är skyldiga dom ett stort tack och jag önskar dom all lycka till framgent och tror att även deras nya projekt kan gynna vår stad avslutar Reidar Svedahl

Nordic Exhibitions AB ska både producera och arrangera utställningar primärt för den nordiska marknaden med kända varumärkeskoncept inom områdena: underhållning, lärande, historia, vetenskap och mode.

Företaget kommer utgå från Norrköping där grundidén är att använda lokal kompetens inom design, visualisering, teknik och scenografi för att skapa intressanta utställningar genom upplevelser och berättelser.

Initialt kommer tre personer anställas i bolaget: Stefan Papangelis som vd, Johan Bergerfalk som Evenemangsproducent och en Marknadsassistent.

Ägare tillika styrelse för företaget Nordic Exhibitions AB är Stefan Papangelis, Johan Bergenfalk, Mats Olsson, Mattias Zingmark, Magnus Malm och Pelle Dahllöf.

 

Källa: www.upplevnorrkoping.se