ReVault Världens första Privata Bärbara Moln
revault

ReVault Världens första Privata Bärbara Moln

ReVaultär en produkt som kom till ur crowdsourcing och lanseras under gårdagen på Indiegogo av BraceIt AB. ReVault fungerar som ett nav för dina viktigaste filer och kan bäras som en klocka, ett halsband eller nyckelring. Den säkerhetskopierar automatiskt dokument, foton, musik och kontakter, som därefter kan synkroniseras över telefoner, surfplattor och datorer, vilket utökar minnet påvarje enhet. Genom att använda WiFi eller Bluetooth, kan ReVault strömma musik, video eller synkronisera filer utan internetanslutning, vilket gör den idealisk för flygplan och internationella resor.

– Fler och fler konsumenter blir medvetna om säkerhetsproblemen i deras liv online, men de vill samtidigt inte ge avkall på funktionerna och smidigheten i att kunna lagra data i molnet, säger Josef Haddad, VD påBrace It. ReVault låter användaren få kontroll över sin data och ger fullständig uppsikt över informationen utan att göra avkall på funktionaliteten med lagring i molnet. Vi har kombinerat de bästa egenskaperna med lagring i molnet och lokal fillagring för att erbjuda ett säkert och praktiskt sätt att synkronisera, säkerhetskopiera och komma åt filer fortsätter Josef förklara.

ReVault har designats med hjälp av återkoppling från flerän 2 000 hängivna privatpersoner och tidiga teknikanhängare. Resultatet är en produkt som binder samman konsumenternas behov med teknisk expertis för att skapa en personlig och bärbar molnlagringsenhet.

ReVault har upp till 128 GB säker datalagring. Med hjälp av Wifi eller en Bluetooth-anslutning ges användaren frihet att snabbt och säkert komma åt sin data frånsett internetuppkoppling, vilket resulterar i noll dataöverföringskostnad, och gör alla filer tillgängliga även när användaren är offline. ReVault kan automatiskt synkronisera data över iOS, Mac OSX, Android, Microsoft och Linux-kompatibla enheter via den medföljande appen, och krypterar all datalagring enligt protokollet AES-256. Användaren kan också välja att lösenordsskydda sina data med hjälp av en eller två-faktorsautentisering.

Fakta
– ReVault lagrar och krypterar upp till 128 GB data
– Anpassningsbart interface med fem olika designalternativ och tre olika bärbara lösningar
– Datakryptering och två faktors användarautentisering arbetar tillsammans för att ge total datasäkerhet
– Auto-synkronisering mellan enheter, säkerhetskopiering och återställning samt streaming av musik och video
– Batteritid på tre dagar
– Tillverkad av rostfritt stål av 316L standard, 3ATM Stänkskydd samt Gorilla Glas 3

BraceIt lanserar nu en Indiegogo kampanj för att stödja lanseringen av ReVault. Man kan förbeställa ReVault med ett bidrag på 1400 SEK ($169). Kampanjen, som pågår mellan 19 maj och 4 juni har som mål att ackumulera över en halv miljon SEK. De som stödjer ReVault och som förbeställer produkten kan räkna med att få ReVault under januari 2016.

 

 

Källa: www.lead.se