Quality Hotel Ekoxen har under en tid renoverats i olika faser och nu står totalt 207 nya hotellrum klara. En ökning som innebär 17 nya hotellrum, ökad konferenskapacitet och nytt område för Quality Break, Quality Hotels konferenskoncept där nypoppade popcorn och mjukglass alltid finns att hämta för alla konferensdeltagare samt konceptrestaurangen Brasserie X med dess uteservering. Under hösten kommer även det nya lobbyområdet stå helt klart med en inbjudande receptions- och bardel.

Quality Hotel Ekoxen nyrenoverat, lanserar nya rum och nytt restaurangkoncept.

– Man märker verkligen att Linköping är en attraktiv destination och det är roligt att kunna erbjuda en produkt som lever upp till de högt uppsatta mål för gästnöjdhet som vi har säger Malin Klaar, Hotellchef, Quality Hotel Ekoxen.

För Quality Hotel Ekoxen var det en självklarhet att öka antalet rum och konferenskapacitet för att kunna tillgodose efterfrågan som finns i Linköping. Kombinationen av Linköping som destination, hotellets läge och de nya inventarierna kommer att bidra till fortsatt succé inom företags- såväl som för familjesegmentet. I nyrenoverade lokaler i hjärtat av Quality Hotel Ekoxen ligger nu även Brasserie X. Här möter våra nordiska mattraditioner det franska brasseriets avspända atmosfär. Filosofin bygger på goda, smakrika och okomplicerade måltider tillagade från grunden. Under sommaren är uteserveringen den självklara mötesplatsen för både hotellgäster och Linköpingsbor. Här kan du ta en paus på eftermiddagen, en kall drink i solen eller bara njuta av Linköpings bästa grillkvällar!

 källa:www.nordicchoicehotels.se