You are currently viewing Pensionärspoolen letar kunder och pensionärer i Linköping
Pensionärspoolen letar kunder och pensionärer i Linköping

Pensionärspoolen letar kunder och pensionärer i Linköping

Pensionärspoolen är redan stora i sydvästra Sverige och i Stockholm, där de anställer och hyr ut pensionärer till både privatpersoner och företag. Nu är det Linköpings tur att få en egen pensionärspool.
– Vi letar nu efter pensionärer som är pigga, friska och vill hålla igång. De kanske har provat att vara pensionär ett tag och nu vill komma igång med att jobba igen. Chansen finns att fortsätta med det de varit yrkesverksamma inom eller om du till exempel har ett stort intresse för odling att kunna jobba med din hobby, säger Göran Frejdevi.

I första hand vänder de sig till privatpersoner för att erbjuda sina tjänster men inom snar framtid kommer även företag att kontaktas.
– Först och främst ser vi att det kommer att komma in hantverksjobb där folk vill bygga en altan eller måla om huset till våren. Även trädgårdsjobb tror vi snart kommer att dyka upp. Vilka jobb vi kommer att kunna ta beror på vilka som anmäler sig och vad de har för intressen. Till viss del kommer det att bli en del städjobb och barnpassning kan jag tänka mig men för företag kan vi erbjuda vaktmästare, receptionist eller telefonist, säger Göran Frejdevi.

Han är själv nybliven pensionär med en bakgrund i HR-branschen och trivs med att ha ett gäng medarbetare att jobba med.
– Pensionärspoolen håller på att expandera i landet och vi ser fram emot att öppna i Linköping. Nu vill vi gå vidare i Östergötland och expandera i Norrköping och resterande kommuner för att knyta ihop Stockholm med Västsverige. Vi vill hjälpa kunderna och ge pensionärerna en liten guldkant på tillvaron, säger Anders Eriksson, vd pensionärspoolen.

Kontakt:
Göran Frejdevi
goran@pensionarspoolen.se
013-266 11 10

Källa: www.pensionarspoolen.se